снимка БулфотоИскове за близо 7 млн. лв. внася КПКОНПИ в различни окръжни

...
снимка БулфотоИскове за близо 7 млн. лв. внася КПКОНПИ в различни окръжни
Коментари Харесай

КПКОНПИ с искове за близо 7 млн. лв.

снимка Булфото

Искове за близо 7 млн. лева внася КПКОНПИ в разнообразни окръжни съдилища в страната, съобщи.

 В цената са включени и 50 моторни транспортни средства, както и 10 недвижими парцела. В Окръжен съд-Бургас се внася искова молба против Христо Христов за 226 402, 73 лева

Претендира се и цената на едно МПС, както и на седем недвижими парцела - идеални елементи от апартамент и паркомясто в Бургас, както и идеални елементи от поземлени парцели в Българево.

Срещу Венцислав Петров се внася искова молба в Окръжен съд-Русе за 3 528 527,32 лева, като в цената са включени и 45 бр. моторни транспортни средства. Той е с обвиняване от прокуратурата за това, че е съизвършител в присвояването на средства в изключително огромни размери от Община Созопол.

Две искови молби против Бойчо Христов се внасят в Окръжен съд-Варна на обща стойност 1 168 931 лева Обвиненията от прокуратурата против него са за това, че не е плащал налози в изключително огромни размери и е създавал счетоводни документи с погрешно наличие, в качеството си на шеф на компании.

В ОС-Варна се внася и иск против Стойчо Стойчев, съизвършител на Бойчо Христов, на стойност 316 350 лева Претендират се и три МПС. Той е с обвиняване от прокуратурата за това, че е употребявал документи с погрешно наличие пред приходните органи.

В Окръжен съд-Пловдив се внасят две искови молби. За Стоимен Рупков се претендира сумата от 596 421,79 лева Той е с обвиняване от прокуратурата за отбягване на заплащане на данъчни отговорности в изключително огромни размери.

За Ивайло Иванов се претендира сумата от 307 250 лева, в която е включена и цената на три недвижими парцела. Проверката против него е почнала след обвиняване от прокуратурата за това, че като длъжностно лице в охранителна компания, е присвоил сума в изключително огромни размери.

В ОС-Монтана е импортирана искова молба против Павел Пенов на стойност 609 399,99 лева В качеството си на разположение, заемащо висша обществена служба - шеф на МБАЛ „ Д-р П. Павлович “ ЕООД, Свищов, той не е подал в период годишната си декларация по ЗПКОНПИ. Стойността на исковата молба е равна на откритото противоречие сред имущество и приходи.

В ОС-Бургас се внася иск против Мартин Душев на стойност 42 188, 28 лева Той е упрекнат от прокуратурата за това, че е държал за разпространяване наркотични субстанции.

В ОС-Шумен се внася иск против Коце Коцев на стойност 160 153 лева Той е с обвиняване за разпространяване на високорискови наркотични субстанции – метамфетамини.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР